Om Apollon Lys ?

Om Apollon lys og hvem er vi ??? Vi er en dansk ejet virksomhed og 100% online shop, så nej vi har ingen fysisk butik, men vi har passion……passion for lys og lamper, og vi er rigtige mennesker der sidder bag skærmen og er klar til at hjælpe dig, for vi ved hvilken positiv effekt den helt rigtige belysning har på humøret og velvære hos os mennesker, derudover også hvor hurtigt og enkelt man kan style sit hjem, med meget få ændringer.

Service:

Vi går op i at levere en god service, og give dig, som kunde, en god oplevelse når du handler på apollonlys.dk, skulle du mod forventning opleve anderledes, er du meget velkommen til at skrive til os på info@apollonlys.dk, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Ved I noget om produkterne ?

Selvom vi er forholdsvis nye på nettet, så har vi over 20 års erfaring fra lysbranchen, og vi leverer kvalitetsprodukter fra højt respekterede producenter, og vi gennemgår løbende markedet for nye og spændende produkter, og vil følge med tiden og udvide vores sortiment.

Kun lys til hjemmet eller ….?

Vi har ikke kun lys…

……. vi har også batterier, og endda til meget gode priser, se eventuelt vores udvalg her. Derudover har vi også lommelygter og pandelygter i meget høj kvalitet, så har du brug for kvalitet, eller er du typen der elsker at løbe i mørket, cykler du i mørket, så kig i kategorien.

Vores oplysninger:

Apollon Lys ApS

Telefonnr. 42 97 34 01

Mail info@apollonlys.dk

CVR: 41080337

Vi glæder os til at handle med dig !