fbpx

Læs mere om Halo Design og læs om hvad gør dem så unikke

Læs mere om Halo Design.

I 1994 blev Halo Design grundlagt af Michael Waltersdorff, med udgangspunkt i København. I dag har Halo Design udviklet sig og er blevet én er de største privatejede danske spillere i belysningsbranchen.

Halo Design stræber efter at integrere innovative og originale løsninger som forbedrer brugeroplevelsen for deres kunder. De ønsker at produkterne skal imødekomme hverdagens udfordringer, og skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk.

Halo Design genopfinder konstant deres designsprog, så forbliver nutidige og bæredygtige. De er samtidig tro mod filosofien om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser. Lamper skal være både teknisk og funktionelt avancerede for at kunne integreres organisk i et miljø, hvor mennesker kan føle sig hjemme.

Hvis du vil læse mere om Halo Design og deres mange designere, så kig med her.

Halo Design Lysekrone

Se vores store udvalg af Lamper og Pærer fra Halo Design

Vi er hele tiden på forkant med udviklingen hos Halo Design, så følg med her hos Apollon Lys, vi vil jævnligt tilføje nye varer fra deres store udvalg af lamper og pærer, som dækker hjemmets behov, alt i skandinavisk design, og med bæredygtighed for øje, samtidig med at man følger nutidens teknologi.

Læg specielt mærke til deres nye serie Metropole. Halo Design udvider hvert år deres design-kollektion og der skabes nye ideer og innovative koncepter.

© Copyright - Apollon Lys Aps │ Lys og Lamper med passion │ Tlf. 42 97 34 01 │ Mail info@apollonlys.dk │ CVR 41080337