Udfyld vores kontaktformular ved spørgsmål

Kontakt os

3 + 1 = ?

Udfyld vores kontaktformular ved spørgsmål.

Det er ikke altid at vi mennesker tænker ens, måske har vi ikke forklaret nogle termer, måske kan du ikke finde en vare, eller har du problemer med at vælge den rigtige pære eller lampe. Det kan jo også være at der er noget galt med din ordre, så husk…..du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi har over 20 års erfaring fra lysbranchen, så vi er klædt godt på til at hjælpe dig.

Brug formularen ovenfor og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

Brug også formularen og skriv til os hvis du har ledt længe efter en pære / lyskilde på nettet, det kan være at vi kan skaffe den. Vi har leverandører der er gode til mere specielle pærer / lyskilder.

Hvis du er i tvivl om returnering eller ombytning så kan du læse mere i vores handels- og leveringsbetingelser

Vi er E-mærke certificeret og det betyder, for dig som kunde, at du kan handle trygt, vores handels- og leveringsbetingelser er gennemgået, og hele vores købsflow er ligeledes gennemgået at jurister.

Så hvorfor vælge af blive e-mærke certificeret ? Jo hvis du går ind på e-mærket hjemmeside, vil du finde disse udsagn, og vi vil gerne have at du, som kunde, føler dig tryg når du handler i vores shop.

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000
  • Gratis ubegrænset sagsbehandling
  • Aktiv bekæmpelse af fup-shops
  • Løbende kontrol af alle webshops

Du må endelig ikke tøve med at udfylde vores kontaktformular ved spørgsmål, vi ved godt at det ikke altid er nemt at finde en vare, og især når der er tale om varer som man måske har lidt tekniske krav til.