fbpx

Handels og leveringsbetingelser Apollon Lys ApS

Det er ikke altid hyggelæsning, men alligevel vigtigt at vide, så læs her vores handels og leveringsbetingelser Apollon Lys ApS

OBS! Vi har dropshipping, så kontakt os altid først inden du sender varen retur, så varen bliver sendt til den rigtige adresse.

Apollon Lys ApS
Bedeengen 11
2765 Smørum
CVR.: 41080337
Mail: info@apollonlys.dk
Telefon: 42973401

 1. Anvendelsesområde og generelle forhold
  Handels og leveringsbetingelser Apollon Lys ApS (herefter kaldet ”Handelsbetingelser”) er en del af den aftale (herefter kaldet ”Aftalen”) som du indgår med Apollon Lys, CVR-nr. 41080337 (i det følgende kaldet ”Apollon Lys”) når du foretager et køb på www.apollonlys.dk

  Disse Handelsbetingelser skal accepteres af dig, inden du kan handle på www.apollonlys.dk. Umiddelbart efter at have placeret en ordre, modtager du en ordrebekræftelse fra Apollon. Aftalen om køb anses for indgået, når du har placeret din ordre og accepteret Handelsbetingelserne. Aftalen består således af ordrebekræftelsen og Handelsbetingelserne. Såfremt der er uoverensstemmelser mellem de to dele af Aftalen, har ordrebekræftelsen forrang.

 2. Forudsætninger for køb på www.apollonlys.dk
  For at kunne foretage et køb på www.apollonlys.dk, skal du være fyldt 18 år og må ikke stå under værgemål.
 3. Priser
  Prisen for varerne og leveringsomkostninger aftales og oplyses ved din bestilling, og fremgår af ordrebekræftelsen. Alle priser er inkl. 25% moms og andre afgifter.

  Prisfejl : Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 4. Betaling
  Apollon Lys modtager Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa Electron.
  Alle kortoplysninger sendes sikkert og krypteret til Clearhaus via Quickpay betalingssystem og Apollon Lys kan ikke trække flere penge end du har godkendt. Apollon Lys trækker først pengene når varerne er pakket og afsendt. Betaling med betalingskort er gebyrfrit på www.apollonlys.dk.
 5. Levering
  Alt efter hvilken leveringsmetode du har valgt leveres din ordre til en adresse eller til en pakkeshop i Danmark. Der leveres kun til adresser inden for Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Apollon Lys bruger altid GLS, Bring eller Dao til leveringer på www.apollonlys.dk. Din ordre vil som udgangspunkt blive leveret indenfor 2-4 arbejdsdage, beregnet fra det tidspunkt, hvor du har modtaget ordrebekræftelsen. Selvom Apollon Lys forsøger at levere inden for 2-4 arbejdsdage, kan leveringen tage længere tid på grund af uventede komplikationer.
  Leveringsomkostningerne fremgår tydeligt af betalingsprocessen, og vil være de samme for ordre under DKK 499,00. Standardleveringsomkostningerne er fra DKK 60 pr. ordre ved levering pakkeshop. Der er gratis levering på ordrer over DKK 499,00. Leveringsomkostningerne fratrækkes automatisk ved kurven.
 6. Fortrydelsesret og returnering
  Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

  Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

  Meddelelsen skal gives ved mail til info@apollonlys.dk, i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, og herefter kan du benytte vores fortrydelsesformular, som du får tilsendt ved henvendelse samt link til bestilling af pakkelabel.

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

  Bemærk! Du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

  Returnering af hele ordren uden køb af nyt: Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, du kan købe en returlabel her https://return.shipmondo.com/retur-apollonlys. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Og dermed er det dig der hæfter hvis der opstår en skade under transporten.

  Varens stand, når du sender den retur.

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

  Hvis varen er afprøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

  Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

  Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 hverdage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

  Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur iflg. handels og leveringsbetingelser for Apollon Lys ApS.

  Du skal ved returneringen oplyse dit ordrenummer eller vedlægge kopi af den i pakken, du må meget gerne udfylde og medsende den fremsendte returseddel fremsendt via mail fra Apollon Lys.

  Herefter påføres pakken fragtlabel, enten den som vi tilsender via mail og afleveres i den nærmeste pakkeshop. Det er også muligt selv af købe fragtlabel, i så fald vil vi ikke fratrække køb af fragtlabel i det tilbagebetalte beløb.

  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 7. Reklamation
  Der er 2 års reklamationsret på alle varer efter købeloven. Reklamationsretten medfører, at du kan få varen repareret/ombyttet eller få hele eller dele af købsbeløbet tilbagebetalt. Det afhænger af den konkrete situation. Apollon Lys afholder returneringsomkostningerne i rimeligt omfang i forbindelse med en reklamation, herunder leveringsomkostningerne såfremt du måtte ønske en ny tilsvarende vare tilsendt. Det er et krav, at varen er reklamationsberettiget og at fejlen ikke er opstået ved fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd. Reklamation skal ske inden for “rimelig tid” fra du har opdaget manglen. Det vil altid være rettidigt, hvis du reklamerer inden for 2 måneder. Såfremt du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte Apollon Lys, som vil fremsende en fragtlabel i tilfælde af at den oprindelige er gået tabt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 8. Force Majeure
  I tilfælde af force majeure suspenderes Apollon Lys’s og dine forpligtelser i henhold til disse handelsbetingelser og aftalen, så længe opfyldelseshindringen består. Den berørte part skal straks skriftligt orientere den anden part om forholdet og oplyse om, hvornår det forventes afhjulpet. Force majeure forholdet skal søges overvundet hurtigst muligt. Force majeure foreligger, hvis du eller Apollon Lys forhindres i at opfylde betingelser eller særskilt aftale på grund af forhold, der indtræder efter indgåelse af aftaleforholdet og som er uden for den pågældende parts kontrol, og hvis den pågældende part har udvist tilstrækkelig omhu. Force majeure kan især foreligge ved ekstraordinære naturkræfter, samfundsfjendtlige handlinger, krige, terror, brande, hærværk, it-manipulation eller andre hændelser, som forårsager it-nedbrud, umulighed med hensyn til at opnå nødvendig arbejdskraft, maskiner, materialer eller underentreprenører og arbejdsstridigheder, herunder, men ikke begrænset til, strejker og lockouter. Arbejdsstridigheder anses for at være uden for partens kontrol, uanset at denne part selv er part i eller årsag til stridighederne. Force majeure foreligger endvidere, hvis force majeure-forholdet medfører, at den pågældende part kun ved afholdelse af ganske uforholdsmæssige, økonomiske opofrelser kan opfylde sine forpligtelser. Pengemangel er ikke force majeure.
 9. Ændringer af handelsbetingelserne
  Apollon Lys forbeholder sig retten til, uden varsel, at ændre og opdatere indholdet i disse handelsbetingelser. Opdaterede og ændrede vilkår skal kun gælde for køb, der er foretaget efter ændringerne, er foretaget og trådt i kraft. Herefter skal de gælde for alle køb.
 10. Klageadgang
  Såfremt du ønsker at klage over aftalen eller de leverede ydelser, kan klagen sendes til info@apollonlys.dk. Hvis du fortsat er utilfreds, har du mulighed for at klage til ForbrugerklagenævnetCenter for Klageløsning, Nævnenes HusNævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg
  www.naevneneshus.dk

  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 11. Gældende lov
  Alle køb foretaget på www.apollonlys.dk skal ske i henhold til dansk ret og reglerne om forbrugerbeskyttelse, herunder købeloven. Aftalen er underlagt dansk ret og eventuelle tvister skal behandles ved de danske domstole.
 12. Persondatapolitik
  Hos Apollon Lys indsamler vi kun de nødvendige oplysninger om dig. Vi har nedenfor beskrevet de typer af oplysninger, som vi indsamler:Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, mail, telefonnummer og betalingsoplysninger.

  Derudover behandler vi:

  • loginoplysninger til din konto på www.apollonlys.dk
  • oplysninger om dine bestillinger af varer
  • optagelse af telefonsamtaler samt korrespondance med kundeservice og/ eller andre medarbejdere.
  • oplysninger om din adfærd på vores digitale tjenester (for eksempel browsere, operativsystem og hvilket indhold, som du ser mv.)

  Når du køber produkter af os via shoppen på www.apollonlys.dk, behandler vi dine personoplysninger med det formål at kunne levere produkter til dig og for at sende dig tilbud om lignende produkter hos Apollon Lys (hvis du har samtykket hertil) samt til opfyldelse af øvrige forpligtelser for dig eller os, der følger af aftalen.

  Herudover kan vi bruge dine personoplysninger til at sende nyhedsmail, hvis du har givet samtykke til det. Du kan altid framelde dig nyhedsmails.

  Vi registrerer antal besøg på www.apollonlys.dk, herunder hvilke domæner de besøgende kommer fra, og hvilket indhold de ser. Registreringerne kan indeholde dine personoplysninger, og vi bruger oplysningerne til at udvikle og forbedre vores digitale tjenester. Derudover bruger vi oplysningerne til statistiske formål, markedsundersøgelser og interne undersøgelser for at forbedre måden, vi kommunikerer med dig på.

  Vi videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:

  • leverandører og forhandlere, som vi samarbejder med og som assisterer vores virksomhed (forstået som serviceudbydere, teknisk support, leverandørydelser og finansielle institutioner).

  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

  Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i op til 3 år. Nogle personoplysninger gemmer vi i kortere eller længere tid. Det gælder blandt andet:

  Bogføringsoplysninger (bl.a. fakturaer, tilgodehavender, korrespondance, betalingsoplysninger og lignende oplysninger som er nødvendige for at dokumentere vores bogføring).

  • Vi opbevarer personoplysninger krævet efter bogføringsloven i 5 år fra udløb af regnskabsåret.

  Oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside og ved brug af vores digitale tjenester (f.eks. fra cookies, IP-adresser, apps mv.) og informationer om markedsføringsmateriale vi har sendt.

  • vi opbevarer personoplysningerne i op til 1 år efter registrering.

  Personoplysningerne registreres hos Apollon Lys ApS og den dataansvarlige på apollonlys.dk er Apollon Lys ApS.

  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@apollonlys.dk.

 13. Cookies
  Apollon Lys bruger såkaldte cookies. Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer LED-lampe i din indkøbskurv, gemmes denne information i en cookie på din egen computer. Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores web-butik. Du kan se resten af vores hjemmeside, men ikke benytte webshoppen.Hvad er en cookie? En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer. Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer. Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.

  Standardfortrydelsesformular(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende og kun ved forudgående aftale med Apollon Lys)

  OBS! Vi har dropshipping, så kontakt os altid først inden du sender varen retur, så varen bliver sendt til den rigtige adresse.

  Til:

  Apollon Lys ApS
  Bedeengen 11
  2765 Smørum
  E-mail: info@apollonlys.dk

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


  Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

  Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

  Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

  Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

  Handels og leveringsbetingelser for Apollon Lys ApS er senest opdateret d. 13.10.2021

handels og leveringsbetingelser Apollon Lys ApS

© Copyright - Apollon Lys Aps │ Lys og Lamper med passion │ Tlf. 42 97 34 01 │ Mail info@apollonlys.dk │ CVR 41080337