fbpx

Dekorer dit hjem med lys !

Dekorative pærer !

Læs her om dekorative pærer giver stemning i hjemmet.

Sig mig, er det ikke lampen der skal være dekorativ ? Hvorfor sætte en dekorativ pære ind under en lampeskærm eller op i en lampe, man ser den jo ikke alligevel……………sådan var det engang, og den gang var pærerne heller ikke særligt kønne.

Udviklingen går stærkt og i dag er selve pæren lampen, vi nøjes med at hænge en fatning i en stofledning, farvet plastledning eller sågar i et tov, og på den måde har vi pludselig en helt unik lampe, som vi selv kan bestemme udtrykket på, og også lidt oftere udskifte.

Mulighederne er pludselig mange, og kun faktisk fantasien sætter grænser.

Dekorative pærer giver stemning i hjemmet Deko billede

Dekorative pærer giver stemning i hjemmet Unica fra Danlamp

Lys er også en del af din boligindretning

……. vi kan få et helt enkelt udtryk med en ledning og en pære, men hvad nu hvis vi tager to ledninger og to pærer, måske af forskellig størrelse……..det giver et helt andet billede. Vi kan lave en hel lysekrone.

Her til venstre ser du 2 Unica som er en bestseller fra Danlamp. Lys kan også være kunst og smukt at se på. Man ser straks hvor lidt der skal til for at skabe hyggelig stemning, så der er ingen tvivl……

Dekorative pærer giver stemning i hjemmet

Her på siden kan du læse om hvor vigtigt lys er for menneskers trivsel (tryk her), men hvorfor ikke kombinere det med stylingen af dit hjem.

Med lys kan man skabe præcis den stemning og det udtryk du ønsker……..

Dekorativ lys kan også være smart lys

……. for når vi ser på hvilket udvalg vi har i dag, så er mulighederne mange. Vi ved at de LED dekorative pærer vi ser alle steder, giver et helt speciel udtryk, men hvad hvis det også fik os til at føle os mere trygge ?

Smart light, altså intelligente pærer der taler med dit wifi, og som du kan styre selv når du ikke er hjemme, kan netop dette, altså give tryghed. Du kan lave scener så når det bliver mørkt, tænder lyset i indkørslen. Eller når du nærmer dig dig hjem kan du få lyset til at tænde i stuen eller gangen…….ja men hvad har det med dekorative pærer at gøre ? Smart light fås også som dekorative pærer, altså en udformning og en glød som kan tåle at hænge alene……..

På billedet til højre ser du dekorative pærer fra Wiz som kan styres via en app….

Så du kan sagtens finde dekorative pærer giver stemning i hjemmet uden du går på kompromis med trygheden.

Lad os hjælpe dig, skriv hvis du er i tvivl.

Eller find alle vores dekorative pærer her


Dekorative pærer giver stemning i hjemmet

Dekorative pærer giver stemning i hjemmet - Wiz vintage

© Copyright - Apollon Lys Aps │ Lys og Lamper med passion │ Tlf. 42 97 34 01 │ Mail info@apollonlys.dk │ CVR 41080337